Lista poszukiwanych pozycji / Request List
- Dreamcaster
- Medals: 1
- Posiadany sprzęt: DC
@ Torqe, dzieki za odpowiedz
Moze jeszcze ktos mnie naprowadzi na to rozpoznawanie plyt SB NB i temat bedzie do zamkniecia
Moze jeszcze ktos mnie naprowadzi na to rozpoznawanie plyt SB NB i temat bedzie do zamkniecia
- Rolly
- Medals: 16
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Saturn, PC, XboxOne S, Android, Raspberry Pi B+
Można rozpoznać bez problemu. Każda samobotujące się płyta ma dwie sesje, nie scieżki (Track) tylko sesje (Session).
Wystarczy, że uruchomisz dowolny program do nagrywania i spróbujesz stworzyć obraz z danego CD (ewentualne go zamontujesz w wirtualnym napędzie). Pojawi się dokładny komunikat. Analogicznie ma się sprawa do Non-Boot -czyli tylko jedna sesja.
Wystarczy, że uruchomisz dowolny program do nagrywania i spróbujesz stworzyć obraz z danego CD (ewentualne go zamontujesz w wirtualnym napędzie). Pojawi się dokładny komunikat. Analogicznie ma się sprawa do Non-Boot -czyli tylko jedna sesja.
- Dreamcaster
- Posiadany sprzęt: DC
@ Rolly, dzieki za pomoc temat do zamkniecia
Temat zamknięty - gdyby ktoś miał podobne pytania - kierujcie się do działu DREAMCAST & SATURN & ETC. - Rolly
Temat zamknięty - gdyby ktoś miał podobne pytania - kierujcie się do działu DREAMCAST & SATURN & ETC. - Rolly
- Kamillo
- Aktualnie gram w: LoK: Soul Reaver Remastered
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, X360, PS4
http://ziarnonienawisci.wrzuta.pl/audio ... _of_angels
O ten kawałek chodziło. Przesłuchać. Ciary na plecach.
O ten kawałek chodziło. Przesłuchać. Ciary na plecach.
- martinex 2017
- Posiadany sprzęt: Xbox,DC, PS2, PSP,X360
- kiikaaa
Witam:) ja mam troche inny problem.. poszukuje tytułu gry
kiedy jak byłam mała:) (jakies 15 lat temu;p )miałam konsole Sega i tam była taka wspaniała( ) gra, której teraz poszukuje.. pamietam że na koniec kazdej planszy walczyło sie z takim stworkiem na tzn "papier kamien nożyce" .. czy ktoś byłby w stanie mi pomóc:)?
jeśli tak to z góry dziękuje:)
pozdrawiam.
kiedy jak byłam mała:) (jakies 15 lat temu;p )miałam konsole Sega i tam była taka wspaniała( ) gra, której teraz poszukuje.. pamietam że na koniec kazdej planszy walczyło sie z takim stworkiem na tzn "papier kamien nożyce" .. czy ktoś byłby w stanie mi pomóc:)?
jeśli tak to z góry dziękuje:)
pozdrawiam.
- martinex 2017
[Szukam] Stronki z ebookami (PDF)
Poszukuje stron www z ebookami w formacie .pdf, od biedy mo¿e byæ odt czy txt (przeróbka do pdf'a to kilka sekund).
Obowi±zkowo jêzyk angielski, w polskim jêzyku bez problemu wszystko znajdzie na Google.com
Szukam w sumie tytu³u "Veronica Decides to die", ale pewnie jeszcze sobie co¶ wynajdê.
na Google i Yahoo nic nie ma, albo trafiam na oryginalny portugalski jêzyk albo na jakie¶ wersje demo zawieraj±ce do 15 stron :[.
Obowi±zkowo jêzyk angielski, w polskim jêzyku bez problemu wszystko znajdzie na Google.com
Szukam w sumie tytu³u "Veronica Decides to die", ale pewnie jeszcze sobie co¶ wynajdê.
na Google i Yahoo nic nie ma, albo trafiam na oryginalny portugalski jêzyk albo na jakie¶ wersje demo zawieraj±ce do 15 stron :[.
- wojtas-nm
http://www.paulocoelho.com.br/engl/dow/veroengl.rtf
jak demo ma 15 stron to tu masz 24 strony i nie wiem do jakiej kategorii zaklasyfikować tę wersję... nie wiem ile stron ma fól wersja
jak demo ma 15 stron to tu masz 24 strony i nie wiem do jakiej kategorii zaklasyfikować tę wersję... nie wiem ile stron ma fól wersja
- martinex 2017
- martinex 2017
Chyba w UK .
Zdziwi³by siê jak bym znalaz³ ksi±¿kê w PL wersji nie wspominaj±c o eng.
Poza tym PDF'a przyjemniej siê czyta i mniej roboty przy tym pdf'ach ni¿ tradycyjnych ksi±¿kach
Zdziwi³by siê jak bym znalaz³ ksi±¿kê w PL wersji nie wspominaj±c o eng.
Poza tym PDF'a przyjemniej siê czyta i mniej roboty przy tym pdf'ach ni¿ tradycyjnych ksi±¿kach