Warsaw Games Week
• Strona 2 z 2 • 1, 2
- miodo
- Posiadany sprzęt: DC,PS2,PS3,PS4,PSP,PSV
Re: Warsaw Games Week
50 stanowisk z PS VR. W zeszłym roku było jedno i kolejka jak za komuny po salceson.
///
- miodo
- Posiadany sprzęt: DC,PS2,PS3,PS4,PSP,PSV
Jako takie retro pojawi się w postaci turnieju w Crash Tag Team Racing na PSX, do wygrania PS VR. Ja pojawię się w sobotę rano, jeśli ktoś z Was również zamierza się zjawić to dajcie znać
///
- martinex 2017
- Medals: 1
- Posiadany sprzęt: Xbox,DC, PS2, PSP,X360
Ja będę w czwartek i w sobotę. Słyszałem o tym turnieju.
PS:marzy mi się taki remaster Crash Team Racing, który tylko by podbijał rozdziałkę (chodzi bardziej o split screena) i dodawałby leaderboards oraz usługi sieciowe (multiplayer przez sieć + LAN) bez większego psucia gry:)
Ale chyba jako takiego retro zone na WGW znów nie będzie, na PGA ma być (już potwierdzone). Najpewniej pojawi się DC z DOA2, przy odpowiednim szczęściu trafi się też Saturn. Genesis raczej powinien być.
PS:marzy mi się taki remaster Crash Team Racing, który tylko by podbijał rozdziałkę (chodzi bardziej o split screena) i dodawałby leaderboards oraz usługi sieciowe (multiplayer przez sieć + LAN) bez większego psucia gry:)
Ale chyba jako takiego retro zone na WGW znów nie będzie, na PGA ma być (już potwierdzone). Najpewniej pojawi się DC z DOA2, przy odpowiednim szczęściu trafi się też Saturn. Genesis raczej powinien być.
• Strona 2 z 2 • 1, 2