Ulubione Anime.
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
- Baryla
Jak byłem małym dzieckiem to oglądałem Dragonball (mam też wszystkie tomiki JPF ), a potem Pokemony. Jak podrosłem to oglądałem na Hyperze różne anime, z których najlepsze wg. mnie to Cowboy Bebop i Vision of Escaflowne. Inne ulubione tytuły to The Twelve Kingdoms, Kino's Travels i Blood+
Kinowe filmy
Ghost in the Shell
Cowboy Bebop
Spirited Away
Ruchomy zamek Hauru
Appleseed
Tokyo Godfathers
Kinowe filmy
Ghost in the Shell
Cowboy Bebop
Spirited Away
Ruchomy zamek Hauru
Appleseed
Tokyo Godfathers
- equimanthorn
mareczek82 hehehe golden boy mnie rozwalił
Jako, że anime to tylko coś co ma przekaz (GB też jakiś miał ) to tylko Ghost in the Shell... Bogowie! Ja to kocham !
Jako, że anime to tylko coś co ma przekaz (GB też jakiś miał ) to tylko Ghost in the Shell... Bogowie! Ja to kocham !
- Venra
Ja osobiście uwielbiam anime takie jak:
Evangelion,totalna klasyka
Erementar Gerad naprawde fajne przygodowe anime fantasy.Polecam
Shin Getter Robo totalna masakra z robotami w roli głównej
Burn Up seria(bez Scramble) na koniec tak delikatniej,komedia i to w sumie fajna
Gundamy wszelakie również ostatnio mnie zachwyciły
To by było na tyle
Evangelion,totalna klasyka
Erementar Gerad naprawde fajne przygodowe anime fantasy.Polecam
Shin Getter Robo totalna masakra z robotami w roli głównej
Burn Up seria(bez Scramble) na koniec tak delikatniej,komedia i to w sumie fajna
Gundamy wszelakie również ostatnio mnie zachwyciły
To by było na tyle
Ostatnio zmieniony czwartek 06 gru 2007, 12:27 przez Venra, łącznie zmieniany 1 raz
One shall stand,One shall fall
- Rolly
- Medals: 16
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Saturn, PC, XboxOne S, Android, Raspberry Pi B+
Ostatnio przesiadłem się na 2 anime. Pierwsze to dość specyficzne 3 odcinkowe anime Interlude - motyw naprawdę wciągający (ludziom odrywają się ich własne cienie) - świetna kreska i mistyczny klimat.
Drugie to Baldr Force Resolution - gra bardzo przypadła mi do gusty więc zdecydowałem się obejrzeć coś serial (który jak na razie ma 3 na 4 epizody).
Dynamiczna akcja, czasem dość ostra (a to pilotom eksplodują mózgi, a to gwałty), scenariusz ten sam jak Baldr Force Exe, mechy i świetny openning - miodek.
Polecam nie tylko fanom tej gry.
Drugie to Baldr Force Resolution - gra bardzo przypadła mi do gusty więc zdecydowałem się obejrzeć coś serial (który jak na razie ma 3 na 4 epizody).
Dynamiczna akcja, czasem dość ostra (a to pilotom eksplodują mózgi, a to gwałty), scenariusz ten sam jak Baldr Force Exe, mechy i świetny openning - miodek.
Polecam nie tylko fanom tej gry.
Ostatnio zmieniony niedziela 29 lip 2007, 22:02 przez Rolly, łącznie zmieniany 1 raz
- kypq
Rolly, Baldr Force Resolution jest już cały ( KissSubs przetłumaczył 4 ep).
Osobiście kończę oglądać CodeGeass (mechy + knucie intrygi ) . Jestem w trakcie Higurashi no Naku Koro ni Kai ( dobry horror - można się bać gdy sie ogląda w nocy ) i Tengen Toppa Gurren Lagann ( trochę inne podejście do mechów jak i ciała akcja pozwalają się delektować serią ).
Osobiście kończę oglądać CodeGeass (mechy + knucie intrygi ) . Jestem w trakcie Higurashi no Naku Koro ni Kai ( dobry horror - można się bać gdy sie ogląda w nocy ) i Tengen Toppa Gurren Lagann ( trochę inne podejście do mechów jak i ciała akcja pozwalają się delektować serią ).
“Do you think suicide is a bad thing? Hmm.. let’s say I had a terrible virus and it was strong enough to kill everyone in the world. If I killed myself because of that, it’s not so bad. But I think suicide is an easy way out. It takes courage to kill yourself, but it takes even longer courage to fight the virus in this example”
Moj blog: http://kypq.blogspot.com/
Moj blog: http://kypq.blogspot.com/
- Kamillo
- Medals: 1
- Aktualnie gram w: LoK: Soul Reaver Remastered
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, X360, PS4
kypq pisze:Higurashi no Naku Koro ni Kai
Właśnie zaczynam oglądać tą serie, tym samym probuje wciągnąć się w anime
Zna ktoś jeszcze jakieś dobre horrory (najlepiej gore ^^) ?
PS. A jakieś erotyczne anime ktoś zna ? ^^
- martinex 2017
- Medals: 1
- Posiadany sprzęt: Xbox,DC, PS2, PSP,X360
- Rolly
- Medals: 16
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Saturn, PC, XboxOne S, Android, Raspberry Pi B+
Re: Ulubione Anime.
Zaległości w Anime mam spore, przydałoby się dokończyć Xenosagę, Bleacha, Run=Dim czy obejrzeć w końcu Berserk: Golden Age Arc.
Trailer mnie ... porusza
A tu czeka jeszcze Bayonetta Bloody Fate czy choćby nowy HeroBank..
Ach... ten brak czasu i pomyśleć, że ostatnio coś dłuższego z animacji jakie oglądałem to dość stary już Dantes Inferno.
Trailer mnie ... porusza
A tu czeka jeszcze Bayonetta Bloody Fate czy choćby nowy HeroBank..
Ach... ten brak czasu i pomyśleć, że ostatnio coś dłuższego z animacji jakie oglądałem to dość stary już Dantes Inferno.
- kolo
- Medals: 6
- Aktualnie gram w: Persona Q
- Posiadany sprzęt: MD, SAT, DC, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSV, Wii, DS, 3DS, PC
Ostatnio miałem dużą przerwę od anime (po prostu przestało mnie kręcić), ale odnowionego Berserka oglądałem i bardzo mi się podobał. Ostatnio wziąłem się też za oglądanie Persona 4: TA, całkiem niezłe, ale bez przesady. Za jakiś czas pewnie będę się brał za nową serię Mushishi (ponoć jest) bo to jeden z moich ulubionych serialów.
- szczuru
- Aktualnie gram w: The Legend of Zelda Wind Waker
- Posiadany sprzęt: NES, SNES, PSX, PS2, PS3, PSP, XBOX, X360, NGC, NDS, WII, SATURN, DC, N64
Ja aktualnie oglądam tylko DB Kai - wyszła ostatnia saga i aż łezka kręci się w oku jak po tylu latach zn ów widzę te postacie
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4