Film - co oglądacie?
- Kamillo
- Medals: 1
- Aktualnie gram w: LoK: Soul Reaver Remastered
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, X360, PS4
Postaci, fabuła, którą stawiam wyżej niż to w jaki sposób przedstawiono akcje, skoro i tak oglądam, a nie kieruje postaciami trzymając pada.
- miodo
- Posiadany sprzęt: DC,PS2,PS3,PS4,PSP,PSV
Scott Pillgrim vs the world - super film z genialną fabułą! Tytułowy bohater zakochuje się w jednej dziewczynie, ale aby ją zdobyć musi pokonać jej siedmiu byłych chłopaków...z których każdy ma jakieś super moce. Ogólnie film jest mocno poryty ale mi się podobał.
Ostatnio też oglądam sobie rózne filmy animowane(shrek, pocahontas, lion king)tylko, że w oryginalnych wersjach anglojęzycznych. Polecam - całość brzmi o wiele lepiej, polski dubbing jest gówniany w większości przypadków.
Ostatnio też oglądam sobie rózne filmy animowane(shrek, pocahontas, lion king)tylko, że w oryginalnych wersjach anglojęzycznych. Polecam - całość brzmi o wiele lepiej, polski dubbing jest gówniany w większości przypadków.
///
- Rolly
- Medals: 16
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Saturn, PC, XboxOne S, Android, Raspberry Pi B+
King Of Fighters dziś zaliczony. Z ciekawości - bo w końcu to jedna z moich ulubionych serii (do 2001 właściwie tylko). Zastanawiałem się już przed włączeniem jak bardzo spierdolą ten film.. I jak i im to wyszło ?
Scenariusz padaka, dowiemy się troszkę o historii ale to raptem może z.. 20 minut filmu. Aktorzy debile, podobieństwo zerowe (Rugal to gość około 40, brunet i bez brody, Kyo to amerykanin?!, Mai nawet cycków nie ma a Terry śmiga w garniaku). Błędy, amatorka, pod kimonem adidasy, badziewne stroje, sceny walki gorsze niż w starym jak świat Street Fighterze z Van Dammem... No maskara. Przewijałem większość filmu bo usypiałem.
Odradzam oglądanie a autorom kolejne bezczeszczenie gier.
3/10 i omijać z daleka.
Scenariusz padaka, dowiemy się troszkę o historii ale to raptem może z.. 20 minut filmu. Aktorzy debile, podobieństwo zerowe (Rugal to gość około 40, brunet i bez brody, Kyo to amerykanin?!, Mai nawet cycków nie ma a Terry śmiga w garniaku). Błędy, amatorka, pod kimonem adidasy, badziewne stroje, sceny walki gorsze niż w starym jak świat Street Fighterze z Van Dammem... No maskara. Przewijałem większość filmu bo usypiałem.
Odradzam oglądanie a autorom kolejne bezczeszczenie gier.
3/10 i omijać z daleka.
- Kamillo
Panowie, ruszmy tematy, w których wypowiedzieć może się każdy. Niech coś się dzieje.
Może wymienię kilka filmów, na których byłem w kinie przez ostatnie tygodnie.
Paranormal Activity 3 - Oczekiwanie z mojej strony były spore. Jedynka jest jak dla mnie najbardziej przerażającym filmem, dwójka też trzymała poziom. Co z najnowszą odsłoną? Chociaż moja dziewczyna połowę filmu oglądała przez palce, a w nocy budziła mnie przerażona słysząc coś w pokoju obok, to tłumaczę to sobie tym, że po prostu ma cycki. Dla mnie słabo, szczególnie na tle poprzednich części. Potrafi wystraszyć, ale nie trzyma w napięciu.
Skóra w której żyję - nie przedstawie fabuły, aby nie zepsuć zabawy. Ogólnie jest Ona mega chora i po*ebana, aż dziwie się, że Banderas zagrał taką rolę. Może się podobać, ale nie musi.
Drive - nie będę się rozpisywał. NIE IDŹCIE NA TO.
To Tylko Seks - Piękna Mila Kunis, nawet nie nudzi, momentami śmieszny. Ogólnie można iść, jak Wam laska truję dupę.
Może wymienię kilka filmów, na których byłem w kinie przez ostatnie tygodnie.
Paranormal Activity 3 - Oczekiwanie z mojej strony były spore. Jedynka jest jak dla mnie najbardziej przerażającym filmem, dwójka też trzymała poziom. Co z najnowszą odsłoną? Chociaż moja dziewczyna połowę filmu oglądała przez palce, a w nocy budziła mnie przerażona słysząc coś w pokoju obok, to tłumaczę to sobie tym, że po prostu ma cycki. Dla mnie słabo, szczególnie na tle poprzednich części. Potrafi wystraszyć, ale nie trzyma w napięciu.
Skóra w której żyję - nie przedstawie fabuły, aby nie zepsuć zabawy. Ogólnie jest Ona mega chora i po*ebana, aż dziwie się, że Banderas zagrał taką rolę. Może się podobać, ale nie musi.
Drive - nie będę się rozpisywał. NIE IDŹCIE NA TO.
To Tylko Seks - Piękna Mila Kunis, nawet nie nudzi, momentami śmieszny. Ogólnie można iść, jak Wam laska truję dupę.
- Tomcio
- Medals: 3
- Aktualnie gram w: Days Gone (PS4)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Switch, PS4, PSVita
Byłem kilka tygodni temu na 'Kocha, Lubi, Szanuje' (a ka 'Crazy Stupid Love'). Miły film, ogląda się go z przyjemnością. Nie jest to jednak coś specjalnego, co pamiętałoby się latami. Mimo to warto wydać te 20 złotych na seans, zwłaszcza gdy w kinie w tej chwili nie leci nic innego godnego Waszej uwagi.
NINTENDO FRIEND CODE: SW-4218-9822-1605
- miodo
- Posiadany sprzęt: DC,PS2,PS3,PS4,PSP,PSV
Ostatnio, Curious Case of Benjamin Button - smutna opowieść o przemijaniu, z tym że główny bohater robił się coraz młodszy, szczerze polecam.
A teraz dokumentalne:
Gasland - gaz łupkowy i jego wpływ na srodowisko, machlojki korporacji wydobywczych, skażona woda itp.
Radio Bikini - amerykańskie testy z bronią jądrową na pacyfiku, dużo materiałów z wybuchów(uwielbiam grzybki)
Arizona - polski film o po-pgrowskim zadupiu, gdzie mieszkańcy zajmują się głównie piciem taniego winka 'arizona'
Czekając na sobotę - znów wiocha z dala od cywilizacji, tym razem jednak pokazująca życie mieszkańców od baletu do baletu. Normalnie jak u mnie w wiosce, polecam.
Wszystkie dokumentalne można obejrzeć w necie(YT, tvp.pl)
A teraz dokumentalne:
Gasland - gaz łupkowy i jego wpływ na srodowisko, machlojki korporacji wydobywczych, skażona woda itp.
Radio Bikini - amerykańskie testy z bronią jądrową na pacyfiku, dużo materiałów z wybuchów(uwielbiam grzybki)
Arizona - polski film o po-pgrowskim zadupiu, gdzie mieszkańcy zajmują się głównie piciem taniego winka 'arizona'
Czekając na sobotę - znów wiocha z dala od cywilizacji, tym razem jednak pokazująca życie mieszkańców od baletu do baletu. Normalnie jak u mnie w wiosce, polecam.
Wszystkie dokumentalne można obejrzeć w necie(YT, tvp.pl)
///
- Kamillo
Wczoraj byłem ze znajomymi na Sanktuarium 3D. Halloween, horror w 3D i kilka blantów na wzmocnienie wrażeń... I co? PADAKA. Nie polecam.
- Kamillo
Ghost Rider 2 - wyjątkowo śmierdząca KUPA !!!!!!
American Pie Zjazd Absolwentów - moja ulubiona komedia jak zwykle mnie nie zawiodła. Żałosna i śmieszna, czyli taka jaka ma być
American Pie Zjazd Absolwentów - moja ulubiona komedia jak zwykle mnie nie zawiodła. Żałosna i śmieszna, czyli taka jaka ma być
- kolo
- Medals: 6
- Aktualnie gram w: Persona Q
- Posiadany sprzęt: MD, SAT, DC, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSV, Wii, DS, 3DS, PC
Wczoraj obczaiłem Scott Pilgrim kontra świat kupione z kosza w Auchan (9zł), naprawdę świetny film, od miesięcy się tak nie śmiałem przy czymś innym niż gra.
- Kamillo
Re: Film - co oglądacie?
Pusher 1,2,3 - wszystkie części znajdziecie na YT. ZAJEBISTA gangsterska seria, po prostu polecam!!!