Zjazd SSS-manów :)
- wojtas-nm
Zjazd SSS-manów :)
Temat wałkowany już wiele razy na kilku forach o DC. Stwierdzono nawet że takie coś, w naszym przypadku, jest praktycznie niewykonalne ^^ Myślę jednak, że warto jeszcze raz poruszyć tę kwestię. Co myślicie o spotkaniu użytkowników forum? :> Przeglądając strony nt. mangi i anime, zauważyłem, że takie zjazdy stały się rutyną w okresie wakacyjnym, i nie muszą odbywać się przy okazji jakiegoś konwentu anime. Co o tym myślicie?
Rzucajcie propozycjami i pomysłami.
Załóżmy że teraz jest to pierwsza faza zlotu. Szkic. Ilość litrów na łeb omówimy w fazie drugiej, a ewentualny nocleg i suchy prowiant w fazie trzeciej
PS: Obleśne te emoty
Załóżmy że teraz jest to pierwsza faza zlotu. Szkic. Ilość litrów na łeb omówimy w fazie drugiej, a ewentualny nocleg i suchy prowiant w fazie trzeciej
PS: Obleśne te emoty
- martinex 2017
- Medals: 1
- Posiadany sprzęt: Xbox,DC, PS2, PSP,X360
Najlepiej w czerwcu albo pod koniec sierpnia, bo wtedy ju¿ nie bêdzie tak s³oñce dogrzewaæ.
A miejsce tak by nikt nie mia³ za daleko i ¿e by by³ pr±d .
I czy wogóle ktos wogóle na to pojedzie
Nocleg zbêdny, % kto chce (swoj± dzia³kê mogê odst±piæ ), a prowiant wg. ws³asnego widzimisie.
Jak nie bêdzie za du¿o osób, to mo¿e nawet pojadê na taki zlocik
A miejsce tak by nikt nie mia³ za daleko i ¿e by by³ pr±d .
I czy wogóle ktos wogóle na to pojedzie
Nocleg zbêdny, % kto chce (swoj± dzia³kê mogê odst±piæ ), a prowiant wg. ws³asnego widzimisie.
Jak nie bêdzie za du¿o osób, to mo¿e nawet pojadê na taki zlocik
- Torqe
- Aktualnie gram w: Shenmue (DC) & Crush (PSP)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast & PSP & PS3
- Dreamcaster
- Posiadany sprzęt: DC
Pare dni temu napisałem na szałcie za popieram ten pomysł, teraz tylko czekac na wiecej chetnych osob i mozna by zrobic taki zlocik latem. Miejsce i data dopiero bedą do uzgodnienia jesli bedzie wiadomo ze taki zlot dojdzie do skutku.
Pare zlinkowanych konsol + kilkadziesiąt litrów nalewy = niezly fun
Pare zlinkowanych konsol + kilkadziesiąt litrów nalewy = niezly fun
- martinex 2017
U mnie na dzia³ce dobra idea, ale odpada.
Co wy z tym %?
Na trze¼wo nie mo¿na?
Ja siê piszê, jak bêdzie mi siê chcia³o i nie bêdzie jaki¶ gigantycznych t³umów i nie bêdê mia³ too far
Co wy z tym %?
Na trze¼wo nie mo¿na?
Ja siê piszê, jak bêdzie mi siê chcia³o i nie bêdzie jaki¶ gigantycznych t³umów i nie bêdê mia³ too far
- wojtas-nm
martinex 2017 pisze:Co wy z tym %?
Na trzeźwo nie można?
nie
martinex 2017 pisze:jak będzie mi się chciało i nie będzie jakiś gigantycznych tłumów
jak nie będzie tłumów, to nie opłaca się czegoś takiego organizować
Co do miejsca, proponowałbym, np. Wrocław, przy okazji Ligi Playstation (jakby w tym roku była organizowana).
- Dreamcaster
- Posiadany sprzęt: DC
wojtas-nm pisze:Co do miejsca, proponowałbym, np. Wrocław, przy okazji Ligi Playstation (jakby w tym roku była organizowana).
Liga PS jest chyba organizowana w kilku wiekszych miastach, wiec czemu akurat Wrocek ? Najlepiej chyba wybrac miejscowke jak bedzie wiadomo kto by pojechal na taki zlocik na 100%. Wtedy by sie zrobilo mapke uczestnikow i wybralo mozliwie jak najbardziej "wygodna" miescienie zeby ktos sie nie musial pier.dolic pociagami po calej Polsce
- martinex 2017
jak nie bêdzie t³umów, to nie op³aca siê czego¶ takiego organizowaæ
Co za du¿o to i ¶winia nie ze¿re (niewiem jak to siê pisze, nie czepiaæ siê), ale w sumie te¿ racja.
Ja jestem pewien na 8%, ¿e pojadê.
Róbta listê zlotowiczów
- Han
- Aktualnie gram w: Virtua Fighter 4, MSR
- Posiadany sprzęt: Dreamcast i Playstation 2
Wrocek bo wojtas ma najbliżej... Popieram Samuela, najlepiej obcykać jakąś większą mapkę, ewentualnie wybrać najbliższą lokację skąd pochodzi największa ekipa tych którzy mogli by przyjechać,a nie myśleć o własnym tyłku. Liga PS to liga Sony więc pierdolić to. To mam być nasz zlot.Martinex najpiewr walisz smuty o dzialce ze zrobisz,potem ze pojedziesz a potem wszytko odkrecasz wiec na grzyba to pisać?
Dobra - ja GDYNIA i do Wrocka na pewno tłuc sie nie bede przez cały kraj.
Dobra - ja GDYNIA i do Wrocka na pewno tłuc sie nie bede przez cały kraj.
- Tomcio
- Medals: 3
- Aktualnie gram w: Days Gone (PS4)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Switch, PS4, PSVita
To może województwo łódzkie? Centrum kraju, każdy bardzo daleko nie będzie miał... Przynajmniej ja, samuel666 i Rolly ;P
Mam małe pytanie... czy na listę wpisać się może także człowiek mający niespełna 17 lat ? Bo jak widzę to bez procentów się nie obejdzie a ja jeszcze nie jestem pełnoletni, hehe
Mam małe pytanie... czy na listę wpisać się może także człowiek mający niespełna 17 lat ? Bo jak widzę to bez procentów się nie obejdzie a ja jeszcze nie jestem pełnoletni, hehe
- wojtas-nm
Napisałem tak w pierwszym poście. Zainteresowanie tym tematem jest bardzo chujowe, więc zaproponowałem miejsce Wrocław. Prawda że mam blisko (130km), ale równie dobrze mogłem zaproponować Zieloną Górę (40km) lub Bolesławiec (chuj wie). Więc proszę nie pierdolić bzdur tylko wziąć udział w temacie.
Łódź też mi pasuje.
Liga PS to liga Sony więc pierdolić to. To mam być nasz zlot.
Co z tego że Sony? Masz zamiar czekać na Sege? Sony przynajmniej obecnie zapewnia jakąś rozrywkę xD Przy takiej imprezie, połowa problemów organizacyjnych rozwiązuje się sama...