Wasz ulubiony serial
- Tomcio
- Medals: 3
- Aktualnie gram w: Days Gone (PS4)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Switch, PS4, PSVita
Re: Wasz ulubiony serial
Przez Ciebie właśnie ściągam pierwszy sezon
NINTENDO FRIEND CODE: SW-4218-9822-1605
- Kamillo
- Medals: 1
- Aktualnie gram w: The Evil Within 2
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, X360, PS4
Myślę, że się nie zawiedziesz:)
- Dreamcaster
- Posiadany sprzęt: DC
Sopranos klasyk, poza zakończeniem to serial bez wad, must see. Najlepsza postać Paulie, dobry gangus i można się pośmiać. Jak dojdziecie do sceny jak Ralphie dzwoni do matki Pauliego to się nieźle uśmiejecie.
Ogólnie to oglądam w chuj seriali, bo przewyższają poziomem obecne marne filmy. Jak ktoś ma czas to mogę wam polecić dwie nowości, bardzo dobre produkcje: True Detective oraz Black Sails. Mają po 8 odcinków, więc można na spokojnie obejrzeć w weekend.
Ogólnie to oglądam w chuj seriali, bo przewyższają poziomem obecne marne filmy. Jak ktoś ma czas to mogę wam polecić dwie nowości, bardzo dobre produkcje: True Detective oraz Black Sails. Mają po 8 odcinków, więc można na spokojnie obejrzeć w weekend.
- Kamillo
Zostało mi 6 odcinków do końca, aż mi szkoda. Moją ulubioną postacią jest Tony oczywiście, Paulie wydaje mi się starym przygłupem, ale fakt, śmiesznym. Moim faworytem jest komplement do koleżanek matki - "Pamiętam jak byłem młody, to Wy byłyście stare, teraz ja jestem stary, a Wy nadal jesteście stare"
Generalnie nie oglądam seriali i jeżeli przebiłem się do ostatniego sezonu i wciąż mi miało to pozycja musi być warta uwagi. Jeszcze raz polecam.
PS. W późniejszych sezonach można się zakochać w Meadow
Generalnie nie oglądam seriali i jeżeli przebiłem się do ostatniego sezonu i wciąż mi miało to pozycja musi być warta uwagi. Jeszcze raz polecam.
PS. W późniejszych sezonach można się zakochać w Meadow
- martinex 2017
- Posiadany sprzęt: Xbox,DC, PS2, PSP,X360
Kobra - oddział specjalny (ten niemiecki serial z Tom Becksem)
W11
i nieśmiać się Odkryć prawdę:)
Kiedyś lubiłem też nieustraszonego, drużynę A, Mcgyvera ale tego już nigdzie nie ma:(
W11
i nieśmiać się Odkryć prawdę:)
Kiedyś lubiłem też nieustraszonego, drużynę A, Mcgyvera ale tego już nigdzie nie ma:(
- Roketto
Nie przepadam za serialami, ale od jakiegoś czasu zacząłem oglądać American Horror Story. Jestem po dwunastym odcinku i nie mogę doczekać się kolejnego. Serial jest świetny i ma swój klimat.
- Rolly
- Medals: 16
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Saturn, PC, XboxOne S, Android, Raspberry Pi B+
Zabrałem się za krótkie epizody Mortal Kombat: Legacy dostępne na YT. Świetnie i klimatycznie opowiedziana historia, postacie wyglądają jak należy (w końcu!) i walki na wysokim poziomie. Polecam, szczególnie że odcinki nie są bardzo długie.
Mała zajawka poniżej.
Mała zajawka poniżej.
- Kamillo
Zacząłem "Zakazane Imperium". Gangsterka, Ameryka, lata 20. Kumpel polecił mi jako alternatywę dla genialnej "Rodziny Soprano".
- Dreamcaster
- Posiadany sprzęt: DC
Kamillo pisze:Zacząłem "Zakazane Imperium". Gangsterka, Ameryka, lata 20. Kumpel polecił mi jako alternatywę dla genialnej "Rodziny Soprano".
Niestety mało jest seriali o tematyce mafii, ja od siebie polecam Gomorra (2014). Druga alternatywna nazwa to Gomorra La Serie.
- Rolly
- Medals: 16
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Saturn, PC, XboxOne S, Android, Raspberry Pi B+
Zacząłem oglądać od początku (1 sezon ściągnięty) Z Archiwum X. Jak byłem dużo młodszy uwielbiałem ten serial i stwierdziłem, że Fox Mulder i Dana Scully to doskonała odskocznia od tego co rzeczywiste. Raz jeszcze więc sięgam do samych korzeni serii. Mam zamiar obejrzeć wszystkie odcinki
Do tego skończyłem przygodę z też dość starym serialem wyświetlanym kiedyś... na TVP1 pt. Kamienie Śmierci. Zachęciła mnie do tego moja dziewczyna i nie żałuje. Szczerze polecam, akcja i scenariusz wkręca z odcinka na odcinek. Torrent dostępny na necie w polskiej wersji
Do tego skończyłem przygodę z też dość starym serialem wyświetlanym kiedyś... na TVP1 pt. Kamienie Śmierci. Zachęciła mnie do tego moja dziewczyna i nie żałuje. Szczerze polecam, akcja i scenariusz wkręca z odcinka na odcinek. Torrent dostępny na necie w polskiej wersji
- Kamillo
"Krew z Krwi" naszej rodzimej produkcji, oczywiście gangsterka
Zwiastun : https://www.youtube.com/watch?v=sO4R0sXrBT0
No i nie wiem czy można uznać to za serial, ale namiętnie odcinek za odcinkiem oglądam... odmóżdżającą "Blok Ekipę"
Najnowszy za który wlaśnie się zabieram : https://www.youtube.com/watch?v=PK5GNK04LT0
Zwiastun : https://www.youtube.com/watch?v=sO4R0sXrBT0
No i nie wiem czy można uznać to za serial, ale namiętnie odcinek za odcinkiem oglądam... odmóżdżającą "Blok Ekipę"
Najnowszy za który wlaśnie się zabieram : https://www.youtube.com/watch?v=PK5GNK04LT0